Csökkenti a vérnyomást a vegetáriánus étrend - HáziPatika

Vegetáriánus hipertónia,

Tartalom

  onkológia és magas vérnyomás a hipertónia örökletes

  Kezdőlap Hogyan kell harcolni A úgy tűnik, hogy a vegetáriánus étrend csökkenti a vérnyomást a JAMA Internal Medicine folyóiratban megjelent új japán tanulmány eredményei szerint. A magas vérnyomásról ismert, hogy a fő kardiovaszkuláris kockázati tényező, a vérnyomás szabályozása higiénia, étrend, testmozgás és borsóvesztés útján a magas vérnyomásban szenvedő betegek nem gyógyszeres kezelésének alappillére.

  aerob gyakorlatok és a szív egészsége a magas vérnyomás okai és kezelése fiatalokban

  A vegetáriánus étrendet több éven át több tudós és vegetáriánus hipertónia tanulmányozta annak kiderítésére egy ilyen étrend hatékonyan csökkentheti a vérnyomást, a vizsgálatok eredményei gyakran ellentmondásosak voltak, és megosztották a kutatók véleményét. Ezeknek az ellentmondásoknak a megszüntetése érdekében az Oszakai Egyetem japán kutatói a meglévő tanulmányok metaanalízisét végezték a vegetáriánus étrend és a vérnyomás kapcsolata.

  Ezek a vegetáriánus étrendek alig vagy egyáltalán nem tartalmaznak húst, tojást, halat vagy tejtermékeket.

  a hipertónia legjobb népi receptjei termékek magas vérnyomást kezelnek

  Méréseket végeztek a vérnyomás milliméterben mm Hg kifejezett különbségei között a vegetáriánus étrendet követõ és a nem vegetáriánus csoport között: a vegetáriánus csoport átlagos 4,8 Hgmm-es vérnyomásesés és a diasztolés vérnyomás átlagos csökkenése 2,2 Hgmm. Ugyanez a vegetáriánus hipertónia szerint a vegetáriánusok vérnyomásának ez a csökkenése összefügg azzal a ténnyel, hogy a testtömeg-index BMI általában alacsonyabb volt a nem vegetáriánusokhoz képest.

  Ezekben az vegetáriánus hipertónia magas a káliumtartalom, valamint kevés a nátrium- és a telített zsírsavtartalom.

  magas vérnyomás száraz bőr zárt magas vérnyomás

  Végül azt is észrevettük, hogy a vegetáriánusok alacsony viszkozitással rendelkeznek, ami megmagyarázhatja a vérnyomásuk csökkenését. Ennek ellenére az vegetáriánus hipertónia vizsgálatok metaanalízisének eredménye szoros kapcsolatra utal a vegetáriánus étrend és a vérnyomás csökkentése között.

  A vegetáriánus étrendek csökkentik legjobban a vérnyomást Szerző: MTI A vegetáriánus étrendek csökkentik a leginkább a magas vérnyomás kockázatát - derült ki japán és amerikai kutatók közös tanulmányából.